Om os/kontakt

DLRK Region Nordsjælland er den Nordsjællandske afdeling af den landsdækkende Land Rover klub www.dlrk.dk

Meget af den interne kontakt i klubben foregår på Facebook-gruppen Land Rover Nordsjælland

Vi mødes en til to gange om måneden til forskellige arrangementer. Det kan være en køretur i nogle smukke omgivelser. Eller en værkstedsaften. Måske en klubaften, med et foredrag. Eller en tur i mudderet/på bakkerne. Fælles for alle arrangementer er, at Land Rover er omdrejningspunktet. Hvis du sidder med en  god ide til et arrangement så kontakt regionslederen, alle ideer er velkommen og alle er velkommen til at stå for et arrangement i klubben. Spørgsmål kan sendes til regionsleder@landrover-nordsj.dk En aktivitet som kan foretages på offentlige veje er rutebog kørsel ( tulipanløb), vi har i  NSJ lavet en del rutebog løb  ved forskellige arrangementer.  Disse rutebøger er tilgængelige nedenfor, men vær opmærksom på følgende :

  1.  Overhold altid de almindelig trafik regler på vejen
  2. Det er ikke tilladt at følge rutebogen slavisk.  Der kan være ruter der krydser private områder eller områder med kørselsforbud, overhold den skiltning og de regler der er på de pågældende "veje", der er ofte lavet aftaler med lodsejer ved afholdelse af det arrangement hvor rutebogen er skrevet til.
  3. Hvis I skulle møde personer der klager over at I køre på ruten, så undlad venligst at bruge rutebogen som argument for at I har lov til at køre der, det giver kun problemer.

Rute bog A :  fra et Natløb i 2013 start er P-pladsen ved Høveltegaard  Rutebog A

Rute bog B :  fra et LA2016 start er På P-pladsen uden for Urhøj Strand Camping  ( N 55°34' 43.36" ; Ø 11° 09' 24.81" ) Rutebog B

En anden dejlig aktivitet er GPS løb, det kan både foregå på vej og i terræn i det nedestående link er der koordinater fra et nat løb vi lavede i 2016, koordinaterne er  to forskellige formater, opgaven er at køre turen ved at tilbagelægge så lille en distance som muligt.  Igen vær opmærksom på de 3 ovenstående regler. GPS løb 2016

Kontakt os

Klik på følgende billede