Ændring af Store Høvelte NY tilmelding påkrævet

9. august 2018 i Nyheder

ÆNDRING af programmet for Store Høvelte 17-19. august
På grund af den ekstreme tørke i Sverige har svenskerne forbudt al kørsel i terræn, og der er IKKE åbent i Sågbackens off road terræn i august. Vi flytter derfor arrangementet fra Hästveda og Osby Camping til området omkring søen Åsnen. Turen bliver en hyggetur med camping, greenlaning mm og der bliver ikke kørsel i terræn, trial, trophy osv.
NY TILMELDING: Da vi laver om i programmet vil vi bede dig tilmelde dig på ny, hvis du vil med. Jesper Bonde laver ikke fælles mad, så hvis du har betalt til ham, kan du via mobilepay sende ham en anmodning om tilbagebetaling. Tilmeld dig her
MERE OM TUREN:  Vi tager til Åsnen, hvor svenskerne netop har indviet en ny nationalpark i den sydlige del af søen. I samme område ligger en meget fin campingplads på et par øer midt i søen, så der er skov og sø hele vejen rundt og gode muligheder for greenlaning i området rundt om søen. Derudover kan man bade, sejle kano, fiske osv. fra campingpladsen. Klubben betaler for færgebillet for bil for dem, der kører sammen frem og tilbage.
Åsnen er ca 30 km lang og en rundtur med et par afstikkere kan gøres til 60-110 km afhængig af rute osv og med base på campingpladsen. Mulighederne for mere greenlaning er uendelige. Vi laver et papir-kort og en elektronisk ruteplan til GPS-navigation af ruten, så vi kan køre i flere grupper, hvis vi er mange eller hvis nogle vil blive lidt længere på de fine steder vi besøger.
Læs mere om den nye Nationalpark Åsnen her: http://nationalparkasnen.se
Læs mere om campingpladsen på Getnø Gård her: http://www.getnogard.se/
Program
Fredag: 
Fælles afgang fra Helsingør kl. 17 med færgen mod Sverige og campingplads. Alle som vil med på betalt billet møder op ved opmarchpladsen foran billetlugen og tager fat i Nils Hall Torgersen som koordinerer med fælles billet på stedet. (Mail: indtray@yahoo.com, tlf. 2269 1999)
Der er ca 160 km fra Helsingborg til campingpladsen. Ved ankomst skal alle kontakte receptionen, registrere sig og selv sørge for afregning af plads osv. - blot oplys, at du deltager i gruppen med DLRK.
Lørdag:
9.00 Fælles morgenkaffe og briefing om muligheder
10.00 Greenlaning Åsnen rundt
Undervejs kører vi på små skovveje (blandet asfalt og grus) og enkelte stræk på lidt større landeveje. Vi besøger nationalparkens hovedindgange, hvor der er muligheder for korte gå-ture, Huseby Bruk (http://www.husebybruk.se), og der er et par cafeer osv. undervejs.
Frokost: Egen mad og kaffe et sted på turen og måske en is undervejs.
Eftermiddag: fri tid til mere greenlaning eller hygge på campingpladsen, hvor der kan lejes både, kanoer, osv.
18.30: Fælles spisning
Søndag:
9.00 Fælles morgenkaffe
Fælles hjemkørsel eller mere hygge på eget initiativ.
På dagen aftaler vi mødetid ved færgen, og dem som vil med på fælles billet skal følges med Nils Hall Torgersen, som koordinerer.
 
Praktisk: 
Vi forsøger at finde en løsning med fælles mad lørdag aften, men ellers står man selv for telt, overnatningsudstyr, al mad, drikke osv. Vi laver et fælles samlingssted, men husk en stol og evt. et campingbord til hver deltager i din bil. Vi skriver
Inspiration til andre aktiviteter søndag:
Bade, fiske, sejle fra campingpladsen eller besøg hos elgene i Markaryd, Borgruinen i Växjö, glasværkerne ved Kosta og Boda, loppemarkeder, IKEA-museet i Älmhult osv….
 
Spørgsmål og gode ideer: Skriv til  #9058 Nils Hall Torgersen på indtray@yahoo.dk, tlf. 2269 1999  eller #9187 Bo Degn, bo@degn.dk tlf. 2042 0020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *